POWER BI

Microsoft Power BI je  self- service rješenje u oblaku koje pruža mogućnost otkrivanja, analiziranja i vizualizacije svih bitnih elemenata poslovanja. Ima bogate i interaktivne upravljačke ploče, koje omogućuju pristup svim podacima unutar jednog ekrana.
Microsoft Power BI pruža mogućnost pristupa potrebnim podacima svima unutar tima, a korisnici imaju mogućnost kreiranja točnih i pravodobnih izvještaja na licu mjesta.

 

Podatci se mogu povući iz postojećih on-premise rješenja, a isto tako se mogu integrirati podatci iz raznih vanjskih sustava – uključujući Microsoft Dynamics, Salesforce, Google Analytics, MailChimp i mnogih drugih.
 

 

Skalabilnost

Pouzdano, robustno i skalabilno rješenje

Sigurnost

Najnaprednije tehnologije za zaštitu podataka

Podrška

Tim za podršku je na raspolaganju 24/7 putem telefona ili e-maila

MICROSOFT POWERPIVOT

PowerPivot je rješenje za korisnike MS Excela, a omogućuje real-time izvješćivanje, te olakšava razmjenu i suradnju između različitih BI rješenja kreiranih od strane korisnika.
Rješenje se spaja direktno na izvore podatka i povlači podatke u Excel. Za kreiranje izvještaja nije potrebno znanje programiranje već korisnici koristeći standardne Excel funkcije sami kreiraju predloške izvještaja.
 

 

U odnosu na klasične Pivot tablice, Power Pivot omogućava:

  • Import velikih količina podataka
  • Napredne kalkulacije
  • Import podataka iz više izvora,
  • Objavljivanje kreiranih izvještaja kao web aplikacija
Nakon kreiranja predložaka izvještaja u PowerPivot Excelu isti se može spremiti u SharePoint preglednik, te tako podaci postaju dostupni svima kroz pouzdanu platformu za razmjenu korisnički generiranih modela podataka i analiza.
PowerPivot  je idealan alat za izvještavanje u malim poduzećima ili unutar pojedinog odjela te za sve nas koji koristimo i volimo Microsoft Excel.