MICROSOFT DYNAMICS NAV

Microsoft Dynamics NAV je integrirano rješenje dizajnirano da značajno poveća učinkovitost rada, te pruži potpunu preglednost i kontrolu u svim poslovnim procesima.
Brzo uvođenje, prilagodljivost brzim promjenama poslovnih potreba i jednostavno održavanje rješenja Microsoft Dynamics NAV smanjuju vrijednost investicije i povećavaju njene pozitivne učinke.
 
   

 

Microsoft Dynamics NAV podržava poslovne procese računovodstva i financija, marketinga i prodaje, proizvodnje, upravljanja zalihama, upravljanjem lancem opskrbe, regalnih skladišta, servisa, projekata i resursa, a kako bi njegova učinkovitost bila maksimalna Microsoft Dynamics NAV razvijan je kao fleksibilan proizvod koji se lako prilagođava i povezuje s ostalim informatičkim sustavima.

 

Microsoft Dynamics NAV predstavlja pouzdani temelj za buduće promjene, rast i internacionalizaciju poslovanja.

 

 

DYNAMICS E-COMMERCE

REAL-TIME INTEGRACIJA

CENTRALIZIRANI UNOS

ALL-IN-ONE

JEDNOSTAVNOST

Dynamic e-Commerce rješenje nudi 100% real-time integraciju s programskim rješenjem Microsoft Dynamics NAV, koje je s ovim proširenjem u partnerski portal omogućilo partnerima online pristup svim podacima bitnim za poslovanje s vlasnikom portala.
 
Cijelim Dynamic e-Commerce rješenjem upravlja se direktno iz poslovnog sustava Microsoft Dynamics NAV, cijene i informacije o proizvodu se unose i mijenjaju samo na jednom mjestu, čime se izbjegava dupli unos podataka.

 

Integracijom Dynamic e-Commerce rješenja i Microsoft Dynamics NAV-a korisnici mogu jednostavno pretraživati kompletan asortiman tvrtke, te osim kreiranja narudžbi i praćenja istih, mogu brzo generirati kataloge, dobiti informacije o financijskom stanju i preuzimati dokumente.

 

Glavna prednost Dynamic e-Commerce rješenja leži u integraciji i jednostavnosti korištenja rješenja radi korisničkog poznavanja arhitekture Microsoft Dynamics NAV sustava.